Lyssna på musik

Lyssna på låtar och musik i telefonen med HTC Rhyme med programmet Musik.

1. Då du söker i din musiksamling, tryck på en låt för att spela upp den.
  2. Tryck på ikonerna på skärmen för att styra musikuppspelningen, upprepa låtar med mera.
Justera medievolymen.
Gå till biblioteket.
Växla mellan spelarläget eller kölistan. Du kan ändra låtarnas ordning på kölistan.
Tryck och dra med fingret över förloppsindikatorn för att hoppa till en annan del av låten.
Visa alternativ för att lägga till låten till en uppspelningslista, dela låten, med mera.
Slå av och på Slumpval. (Blanda är avstängt när knappen är grå.)
Gå igenom repeteringslägena: upprepa alla låtar, upprepa aktuell låt och upprepa inte.

Spela upp musik från låsskärmen

När du lyssnar på musik och skärmen stängs av trycker du på STRÖM för att slå på skärmen igen och kontrollera uppspelningen av musik direkt på låsskärmen.
Om uppspelningskontrollerna inte visas på låsskärmen kan du svepa med fingret från vänster till höger på skärmen för att visa dem.
Tips: Du kan även pausa uppspelningen av musik direkt från Meddelandepanelen.

Om widgeten Musik

Du kan använda Musik-widgeten för att spela musik direkt från din startsida.