Visa bilder i dina sociala nätverk

I programmet Galleri kan du kolla vad du och dina vänner har laddat upp till sociala nätverk.

Visa bilder på Facebook

Du måste vara inloggad på ditt Facebook-konto för att se Facebook-bilder.
  1. På startsidan trycker du på > Galleri.
  2. I fältet längst upp trycker du på > Facebook.
  3. Tryck på ditt kontonamn eller din väns konto på listan för att se bilderna i kontot.

Visa bilder på Flickr

Du måste vara inloggad på ditt Flickr-konto för att se Flickr-bilder.
  1. På startsidan trycker du på > Galleri.
  2. I fältet längst upp trycker du på > Flickr. Du kanske blir ombedd att auktorisera programmet att ansluta till Flickrwebbplats. Om detta händer måste du ge auktorisering att tillträda ditt Flickr-konto.
  3. Tryck på ditt kontonamn eller din väns konto på listan för att se bilderna i kontot.

Kommentera foton i dina sociala nätverk

Lägg till kommentarer till dina och dina vänners uppladdade bilder.

1. Gör något av följande:
    • Medan du bläddrar i onlinealbum trycker du på och håller ned en bild och trycker på Lägg till kommentar.
    • Medan en bild visas i helskärmsläge trycker du var som helst på skärmen och sedan på Kommentarer.
  2. Tryck på rutan med texten "‍Skriv en kommentar"‍.
  3. Skriv meddelandet och tryck sedan på Kommentera.