Skicka dina foton och videor

Skicka bilder och videor till datorn eller en annan enhet via e-post, MMS ellerBluetooth.

Skicka bilder eller videor via e-post

Du kan skicka flera foton, videor eller både och i ett e-postmeddelande. De läggs till som bifogade filer i ditt e-postmeddelande.
  1. På startsidan trycker du på > Galleri.
  2. Tryck på albumet som innehåller bilderna eller videoklippen du vill dela.
  3. Tryck på Dela och sedan på Gmail eller E-post.
  4. Markera de foton eller videoklipp du vill dela och tryck sedan Nästa.
  5. Skriv meddelandet och tryck sedan på (Gmail) eller Skicka (E-post).
Obs!: Om du valt E-post och du har flera e-postkonton, kommer standardkontot att användas.

Skicka en bild eller en video via MMS

1. På startsidan trycker du på > Galleri.
  2. Tryck på albumet som innehåller bilderna eller videoklippen du vill dela.
  3. Tryck på Dela > Meddelanden.
  4. Tryck på fotot eller videon som du vill skicka. Fotot eller videon läggs automatiskt till i MMS-meddelandet.
  5. Om du vill lägga till en annan bild eller video till bildspelsbilagan trycker du på och sedan på Bild eller Video.
  6. Skriv meddelandet och tryck sedan på Skicka.

Skicka bilder eller videor med Bluetooth

Du kan välja flera bilder, videor eller båda och skicka dem till någons enhet eller din dator via Bluetooth.

1. På startsidan trycker du på > Galleri.
  2. Tryck på albumet som innehåller bilderna eller videoklippen du vill dela.
  3. Tryck på Dela > Bluetooth.
  4. Markera de foton eller videoklipp du vill dela och tryck sedan Nästa.
I nästkommande steg kommer du att bli ombedd att slå på Bluetooth på HTC Rhyme och ansluta till mottagande Bluetooth-enhet så att filerna kan skickas.