Klippa ned en video

Ta bort oönskade delar från en video som du har spelat in på HTC Rhyme.
  1. I programmet Galleri på skärmen Album trycker du på ett album.
  2. Tryck och håll ned de foton och videor du vill dela och tryck sedan på Klipp ned.
  3. Dra de två klippreglagen ungefär till den del där du vill att videon ska börja och sluta.

Medan du drar i skjutreglaget visas tidsmarkeringar och videobildrutor. Den mittersta är den valda rutan.

4. Tryck på för att förhandsgranska videon.
  5. Tryck på Klart.
Den nedklippta videon sparas som en ny fil. Ursprungsvideon förblir oredigerad.