Ändra kamerainställningar

Öppna menypanelen för att komma åt och ändra kamerainställningar.
Öppna kamerainställningarna genom att trycka på .
Självutlösare (endast i fotoläge)
Ställ in ett tidsintervall innan kameran automatiskt tar bilden.
Bildjusteringar
För fingret över varje skjutreglage för att justera exponering, kontrast, mättnad och skärpa.
Vitbalans
Vitbalans ger kameran möjlighet att fånga in färger på ett mer exakt sätt genom justeringar enligt olika ljusförhållanden.
ISO (endast fotoläge)
Du kan välja en ISO-nivå eller ställa in den på Auto igen. Högre ISO-värden är bättre om du tar bilder i svagt ljus.
Upplösning (endast fotoläge)
Välj den bildupplösning du vill använda.
Granska efter infångning
Ställ in tiden som ett infångat foto eller video ska visas på granskningsskärmen innan kameran ändrar tillbaka till sökarskärmen.
Bredbild (endast fotoläge)
När den här kryssrutan är markerad (standard) har de tillgängliga bildupplösningarna sidförhållandet 5:3 och du kan använda hela sökarskärmen för att rama in motivet. När den inte är markerad kan bara bildupplösningar med standardsidförhållandet 4:3 väljas.
Geo-tag-foton (endast fotoläge)
Välj det här om du vill lagra GPS-positionen i tagna bilder.
Autoförbättra (endast fotoläge)
Välj när du vill minska bruset vid höga ISO-inställningar och automatiskt justera bildens ljusstyrka.
Autofokus (endast fotoläge)
Aktiverar eller inaktiverar centrerad autofokus.
Registrera ansikten (endast fotoläge)
Välj om du vill att kameran automatiskt ska registrera ansikten och justera fokus när du tar porträtt av människor. Registrera ansikten stängs av om du inaktiverar autofokus.
Slutarljud
Välj om du vill spela upp ett ljud när du trycker ned slutarknappen eller inspelningsknappen.
Rutnät (endast fotoläge)
Välj om du vill att ett rutnät ska visas på sökarskärmen så att du enkelt kan rama in och centrera motivet innan du tar fotot.
Ladda upp automatiskt (endast fotoläge)
Gör så att du automatiskt kan ladda upp foton till Facebook eller Flickr. Du kan ställa in hur ofta uppladdning ska ska, välja album att ladda upp till, och ställa in sekretessnivån.
Stereoinspelning (endast videoläge)
Välj om du vill spela in ljud i stereo när du filmar.
Spela in med ljud (endast videoläge)
Välj om du vill spela in ljud när du filmar.
Återställ till standard
Ändra kamerainställningarna tillbaka till standardvärdena.