Kamerateman

Teman är ett sätt att enkelt förbigå kamerans normala inställningar och anpassa dem till rådande ljusförhållanden och miljö. Använd Auto för att låta kameran automatiskt avgöra de optimala inställningarna, eller välj mellan ett brett urval teman i kamerainställningarna innan du börjar ta bilder och videor.

Förbättra kontaktbilder

Se till att använda porträttemat om du vill att familjen och vännerna ska se bra ut på foton. Det jämnar till och med ut huden på bilderna.
sökarskärmen trycker du på Teman > Porträtt.