Använda webbläsaren

Gör något av följande för att öppna webbläsaren och börja surfa på nätet:
  • På startsidan trycker du på Internet.
  • På startsidan trycker du på > Internet.

Gå till en webbsida

1. På webbläsarskärmen trycker du på adressfältet högst upp på skärmen.
  2. Ange adressen till webbsidan med hjälp av tangentbordet. I takt med att du skriver in adressen visas matchande webbsidesadresser på skärmen.
  3. Gör något av följande:
    • Tryck på en adress för att gå direkt till den webbsidan.
    • Fortsätt att skriva in webbsidans adress och tryck sedan på .

Ändra skärmorienteringen

Vrid HTC Rhyme åt sidan för att visa webbläsaren i liggande läge.
Obs!: Om skärmens orientering inte ändras automatiskt, slår du på automatisk skärmorientering. Från startsidan trycker du på , trycker på Inställningar > Skärm, och markerar kryssrutan Rotera skärmen automatiskt.

Navigera och zooma på en webbsida

• Du kan föra fingret över skärmen för att navigera till och visa andra delar av webbsidan.
  • Tryck snabbt två gånger på skärmen för att zooma in och tryck sedan snabbt på skärmen två gånger igen för att zooma ut. Du kan även dra isär respektive klämma ihop fingrarna för att zooma in och ut.

Markera en länk på en webbsida

Du kan trycka på en länk för att öppna den eller trycka på och hålla in länken för ytterligare alternativ.
Länk Korrekt åtgärd
Webbsidesadress (URL:er)
  • Tryck på länken för att öppna webbsidan.
  • Tryck på och håll in länken för att öppna en meny där du kan öppna, skapa ett bokmärke, kopiera till Urklipp eller dela länken.
E-postadress
  • Tryck för att skicka ett e-postmeddelande till e-postadressen.
  • Tryck och håll in länken och tryck på Kopiera på menyn för att kopiera e-postadressen till Urklipp. Du kan klistra in e-postadressen senare när du skapar en ny kontakt eller skickar ett nytt e-postmeddelande.

Markera en adress eller ett telefonnummer på en webbsida

På en webbsida kan du:
  • Tryck på en adress för att visa dess position på kartan.
  • Tryck på ett telefonnummer för att ringa det.

Öppna ett nytt webbläsarfönster

Öppna flera webbläsarfönster så att det blir enklare för dig att växla från en webbplats till en annan.
  1. Medan en webbsida visas trycker du på och trycker på Fönster.
  2. Tryck på .
Ett nytt webbläsarfönster öppnas.

Växla mellan webbläsarfönster

1. Medan du visar en webbsida gör du något av följande:
    • Tryck på och sedan på Fönster.
    • Kläm ihop skärmen (zooma ut) tills du ser de andra webbläsarfönstren.
  2. För fingret över skärmen tills önskad webbsida visas.
  3. Tryck på en webbsida för att visa den i helskärmsläge.
    Tips: Tryck på om du vill stänga en webbsida.