KOMMUNIKATION
Vidarebefordra ett meddelande
KOMMUNIKATION

Vidarebefordra ett meddelande

1. På skärmen Alla meddelanden trycker du på en kontakt (eller ett telefonnummer) för att visa meddelandeutbytet med den här kontakten.
  2. Tryck på meddelandet som du vill vidarebefordra och tryck sedan på Vidarebefordra.
  3. I fältet Till fyller du i en eller flera mottagare.
  4. Tryck på Skicka.
Tips: Medan du visar utbytet av meddelanden med kontakten kan du även trycka på och sedan på Vidarebefordra (eller Mer > Vidarebefordra) och sedan på det meddelande som du vill vidarebefordra.

*Skriv in din kommentar här …
htc-rhyme