Visa och svara på ett meddelande

När du får ett nytt e-postmeddelande spelar HTC Rhyme upp en ringsignal, vibrerar eller visar meddelandet en kort stund i statusfältet, beroende på dina meddelandeinställningar. Ikonen för nytt meddelande visas också i statusfältet.
  1. För att öppna och läsa meddelande kan du:
    • Tryck på och håll ned statusfältet och för sedan fingret nedåt för att öppna meddelandepanelen. Tryck sedan på meddelandet om nytt SMS.
    • Gå till programmet Meddelanden och öppna meddelandet.
  2. Medan du läser meddelandet kan du svara med ett SMS eller MMS.

Du kan även göra dessa saker när du läser meddelandet:

• Ringa till ett telefonnummer som nämns i meddelandet genom att trycka på numret.
  • Trycka på en e-postadress i meddelandet för att skicka e-post till den.
  • Tryck på en länk i meddelandet för att öppna den i webbläsaren.
  • Tryck på meddelandet för att öppna alternativmenyn och sedan välja vad du vill göra med meddelandet (t.ex. vidarebefordra det, visa meddelandeinformation, dela med mera).

Justera textstorleken i dina meddelanden

När du läser en meddelandekonversationen med en kontakt kan du dra isär två fingrar på skärmen för att zooma in och göra texten större. Nyp skärmen för att zooma ut.
Tips: Du kan även trycka på och sedan på Mer > Textstorlek.

Skicka svar till ett annat av kontaktens telefonnummer

När en kontakt har flera telefonnummer lagrade i HTC Rhyme visas just det telefonnummer som används under kontaktens namn.

Tänk på att ditt svar skickas till telefonnumret i det senaste meddelandet som du har mottagit från kontakten.

1. På skärmen Alla meddelanden trycker du på en kontakt (eller ett telefonnummer) för att visa meddelandeutbytet med den här kontakten.
  2. Tryck på och markera ett annat telefonnummer som tillhör kontakten.
  3. Tryck på textrutan som innehåller texten Lägg till text och skriv sedan svarsmeddelandet.
  4. Tryck på Skicka.

Spara ett SMS i programmet Uppgifter

Spara ett SMS i listan Uppgifter som en påminnelse om att du ska besvara det.
  1. På skärmen Alla meddelanden trycker du på en kontakt (eller ett telefonnummer) för att visa meddelandeutbytet med den här kontakten.
  2. Tryck på meddelandet som du vill spara och tryck sedan på Spara som uppgift.
  3. På skärmen Ny uppgift anger du ett namn på uppgiften.
  4. Ange annan uppgiftsinformation och tryck på Spara.