KOMMUNIKATION
Skicka ett MMS
KOMMUNIKATION

Skicka ett MMS

1. På startsidan trycker du på > Meddelanden.
  2. Tryck på .
  3. Fyll i en eller flera mottagare. Du kan:
    • Ange de första bokstäverna i ett kontaktnamn eller de första siffrorna i ett mobilnummer. I takt med att du skriver visas matchande namn med telefonnummer och e-postadresser från dina sparade kontakter. Tryck på en kontakts nummer eller e-postadress.
    • Tryck på och välj sedan telefonnumren för kontakterna som du vill skicka meddelandet till. Du kan även välja kontaktgrupper som mottagare.
    • Ange hela telefonnumren eller e-postadressen direkt i fältet Till.
  4. Du kan lägga till en ämnesrad genom att trycka på och sedan trycka på Lägg till ämne.
  5. Tryck på textrutan som innehåller texten Lägg till text och skriv sedan meddelandet
  6. Tryck på och välj sedan typ av bilaga.
    Bild Ta ett foto och bifoga det eller bifoga ett befintligt foto.
    Video Spela in en video och bifoga den eller bifoga en befintlig video.
    Ljud Gör en röstinspelning och bifoga den eller bifoga en befintlig ljudfil.
    Programrekommendation Välj ett program som du har installerat från Android Market som du vill dela med andra. Webbadressen från vilken programmet kan hämtas infogas i ditt meddelande.
    Plats Lägg till din aktuella position (kräver att GPS är aktiverad), eller en position som du väljer på en karta, till meddelandet.
    Kontakt (vCard) Välj en kontakt och välj sedan vilka uppgifter du vill bifoga.
    Avtalad tid (vCalendar) Välj en kalenderhändelse som du vill bifoga.
    Tips: När du bifogat en fil trycker du på för att se alternativen för att byta ut, visa eller ta bort bilagan.
  7. Tryck på Skicka eller tryck på för att spara meddelandet som ett utkast.

Varför visas inte kontaktens e-postadress när jag anger ett kontaktnamn?

Om enbart telefonnummer visas när du anger ett kontaktnamn går du till inställningar för Meddelanden för att aktivera visning av e-postadresser.
  1. Om du har skapat ett nytt meddelande trycker du på först för att återgå till skärmen Alla meddelanden.
  2. Tryck på och sedan på Inställningar > Allmänt.
  3. Markera kryssrutan Visa e-postadress.

Skapa ett bildspel

1. När du har lagt till en bild, en video eller en ljudfil i multimediemeddelandet du skapar trycker du på > Bildspel.
  2. Tryck där du vill infoga nästa bildspelsbild.
  3. När du har lagt till en bildspelsbild kan du göra några följande saker:
    Lägg till en bild eller video till en bildspelsbild Tryck på och välj sedan att lägga till en bild eller video.
    Lägg till musik eller en röstinspelning till en bildspelsbild Tryck på > Ljud.
    Lägg till en bildtext till en bildspelsbild Tryck på Lägg till text och ange sedan bildtexten.
    Redigera en bildspelsbild Tryck på och välj sedan att ersätta, ta bort eller ställa in varaktighet för bildspelsbilden.
    Förhandsgranska bildspelet Tryck på och tryck sedan på Förhandsgranska (eller Mer > Förhandsgranska). Tryck en gång till på förhandsgranskningsskärmen för att visa uppspelningskontrollerna.
  4. Tryck på Skicka eller tryck på för att spara meddelandet som ett utkast när du är färdig.

*Skriv in din kommentar här …
htc-rhyme