Använda Ringa hem

När du är utomlands på resa kan du lätt ringa vänner och familj där hemma. Numret till ditt hemland läggs till automatiskt när du ringer dina kontakter vid roaming.
  1. På startsidan trycker du på .
  2. Börja skriva in de första bokstäverna i en kontakts namn på telefonens knappsats.
  3. Tryck på den kontakt som du vill ringa.

Om du har valt en kontakt vars telefonnummer börjar med en nolla för HTC Rhyme automatiskt in landsnumret till ditt hemland när du ringer. Om det redan finns ett plustecken (+) och landskod före telefonnumret ringer HTC Rhyme upp numret precis som det är angivet.

Obs!: HTC Rhyme ringer som det är och infogar inte landsnumret till ditt hemland när du ringer telefonnummer som inte är lagrade i HTC Rhyme. När du slår nummer manuellt för att ringa måste du infoga ett plustecken (+) och landskoden före numret.

Ändra standardlandskoden för Ringa hem

1. På startsidan trycker du på och sedan på Inställningar.
  2. Tryck på Ring > Telefoninställningar > Inställningar för hemsamtal .
  3. Välj önskat land från rullgardinslistan med landskoder.
  4. Tryck på OK.

Stänga av Ringa hem

Om du föredrar att ange fullständiga telefonnummer manuellt under roaming kan du stänga av Ringa hem.
  1. På startsidan trycker du på och sedan på Inställningar > Ring > Telefoninställningar.
  2. Avmarkera kryssrutan Ringa hem.