Ställa in ett konferenssamtal

Det är lätt att hålla konferenssamtal med vänner, familj eller medarbetare. Gör det första samtalet (eller acceptera ett samtal) och slå sedan helt enkelt upp nästföljande nummer för att lägga till det i konferensen.
Viktigt: Se till att ditt SIM-kort är aktiverat för konferenssamtalstjänst. Kontakta din mobiloperatör för detaljer.
  1. Ring till den första konferensdeltagaren.
  2. Då du kopplats in, tryck på sedan Lägg till samtal, och slå sedan numret till den andra deltagaren. Den fösta deltagaren ställs i vänteläge när du ringer upp den andra deltagaren.
  3. När den andra deltagaren kopplats in, tryck för att sammankoppla .
  4. För att lägga till ytterligare en deltagare till konferenssamtalet trycker du på på skärmen för konferenssamtalet och slår sedan numret till den kontakt som du vill bjuda in i konferenssamtalet.
  5. Du du kopplats in trycker du på för att lägga till deltagaren till konferenssamtalet.
  6. För att prata privat med en person i konferenssamtalet trycker du på och väljer sedan Privat samtal på alternativmenyn.

För att avsluta samtalet med en av deltagarna trycker du på och sedan på Avsluta samtal i alternativmenyn.

För att avsluta konferenssamtalet trycker du på Avsl. samt..