KOMMUNIKATION
Ringa ett samtal på telefonens uppringningsskärm
KOMMUNIKATION
Ring dina kontakter snabbare med Snabbsamtal

Ringa ett samtal på telefonens uppringningsskärm

Du kan antingen ringa ett nummer direkt eller starta funktionen Snabbsamtal för att söka efter och ringa upp en kontakt eller ett nummer från Samtalshistorik.

1. På startsidan trycker du på .
  2. Börja skriva in de första siffrorna i ett telefonnummer eller bokstäverna i en kontakts namn på telefonens knappsats. Uppringningsskärmen i Telefon visar en lista över nummer och namn som matchar.
    Tips: Om du matar in en felaktig siffra eller bokstav trycker du på för att radera den. Om du vill radera hela numret trycker du på och håller ned .
  3. För fingret uppför den filtrerade listan för att stänga telefonens knappsats och se om det finns några fler matchande nummer eller kontakter.
  4. Gör något av följande för att ringa ett samtal:
    • Tryck på telefonnumret eller kontakten i listan.
    • När du matat in hela numret trycker du på Ring upp.
    • Om du vill ringa ett annat telefonnummer som associerats med kontakten trycker du på till höger om kontaktens namn. På skärmen med kontaktdetaljer trycker du på det nummer som du vill ringa till.
När uppringning eller samtal pågår visas ikonen Samtal pågår i statusfältet .

Vad är Snabbsamtal?

Med Snabbsamtal i telefonens uppringningsfunktion kan du snabbt ringa ett samtal.

Ange bara telefonnumret eller de första bokstäverna i namnet på personen som du vill ringa. Snabbsamtal söker och filtrerar automatiskt dina lagrade kontakter och telefonnummer från samtalshistoriken.

*Skriv in din kommentar här …
htc-rhyme