Olika sätt att ringa ett samtal

Förutom att ringa samtal från uppringningsskärmen i HTC Rhyme kan du trycka på ett nummer i ett SMS eller ett e-postmeddelande som du vill ringa upp, eller knappa in ett enkelt nummer för att snabbt ringa en kontakt.
Obs!: De flesta SIM-kort är försedda med en PIN-kod (personligt identifieringsnummer) från mobiloperatören. Om du uppmanas ange en PIN-kod anger du den och trycker på OK. Om du anger fel PIN-kod tre gånger blockeras ditt SIM-kort. Inget att oroa sig för. Kontakta bara din mobiloperatör och fråga efter PUK-koden (PIN Unblocking Key).