Anpassa låsskärmens utseende
Få tillgång till info och program direkt från låsskärmen

Anpassa låsskärmens utseende

Välj från ett urval aktiva låsskärmar som visar direktuppdaterad information, t.ex. animerat väder och aktiekurser.
  1. På startsidan trycker du på och sedan på Anpassa.
  2. På fliken Skärm trycker du på Låsskärmsutseende.
  3. För fingret åt vänster eller höger för att välja ett låsskärmsutseende.
  4. Tryck på låsskärmsutseendet för att visa en förhandsgranskning. Om du vill anpassa det mer trycker du på Inställningar.
  5. Tryck på Använd när du är färdig.

Anpassa genvägarna på en låsskärm

Du kan välja vilka genvägar du vill ha på låsskärmen så att du kan låsa upp skärmen och gå rakt in i ditt favoritprogram.
  1. På startsidan trycker du på och sedan på Anpassa.
  2. På fliken Skärm trycker du på Låsskärmgenvägar > Välj genvägar på låsskärmen.
  3. Tryck på en genväg som du vill ändra och välj sedan en annan genväg att byta ut den mot.
  4. Tryck på Klart.