Ordna om eller ta bort widgetar och ikoner på Startsidan
Anpassa din Startsida

Ordna om eller ta bort widgetar och ikoner på Startsidan

Ordna om widgetar och ikoner på startsidan för att få plats med fler objekt. Du kan också ta bort widgetar och ikoner som du inte använder så ofta.

Flytta en widget eller ikon

1. Tryck på och håll in widgeten eller ikonen du vill flytta. HTC Rhyme vibrerar och du ser en färgad ruta kring widgeten eller ikonen. Håll kvar fingret.
  2. Dra widgeten eller ikonen till en ny plats på skärmen.
    Obs!:
    • Du kan pausa vid den vänstra eller högra kanten av skärmen för att dra widgeten eller ikonen till en annan startsida.
    • När du drar en ikon till en punkt som är upptagen av en annan ikon flyttas den ikonen automatiskt för att ge plats.
  3. När widgeten eller ikonen är på önskad plats lyfter du fingret.

Ta bort en widget eller ikon

1. Tryck på och håll in widgeten eller ikonen du vill ta bort. HTC Rhyme vibrerar och du ser en färgad ruta kring widgeten eller ikonen. Håll kvar fingret.
  2. Dra widgeten eller ikonen till .
  3. När widgeten eller ikonen också blir röda lyfter du fingret.