Vill du ha lite snabb hjälp med att använda telefonen?

Tips hjälper dig få ut mesta möjliga av HTC Rhyme på bara några sekunder.
  • Vill du veta hur du gör något på en gång? Skriv in några nyckelord så får du tydliga uppdaterade svar direkt i HTC Rhyme.
  • Har du någonsin känt att du inte utnyttjar telefonens funktioner optimalt? Titta på de användarvänliga genomgångarna i Tips för att lära dig fler användningsområden. Ämnena täcker introduktion till avancerat och i widgeten Tips rekommenderas ämnen som du kanske tycker om.
Om du vill öppna Tips från startsidan trycker du på > Tips.
Om du inte har hämtat innehåll till Tips än, eller om det finns en uppdatering tillgänglig, klickar du bara på hämtningslänken för att hämta.

Söka i Tips

1. I Tips trycker du på och anger sedan orden som du vill söka efter.
  2. Tryck på ett sökresultat för att gå direkt till det objektet.

Konfigurera sökning från startsidan

Visste du att du kan söka efter innehåll i Tips direkt från startsidan? Först måste du lägga till Tips till dina sökbara objekt.
  1. På startsidan trycker du på och sedan på Inställningar.
  2. Tryck på Sök > Sökbara objekt.
  3. Rulla nedåt och välj Tips.
  4. Tryck på .
När du sedan vill söka i Tips från startsidan trycker du på , trycker på och sedan på Tips. Ange dina nyckelord och tryck sedan på ett resultat för att gå direkt till det objektet i Tips.