Växla till Dockningsläge

I Dockningsläge förvandlas HTC Rhyme till en bordsklocka, bildspelsvisare eller musikspelare. Du kan även använda den som högtalartelefon för att ta emot samtal medan HTC Rhyme är dockad.
  1. Se till att dockan är inkopplad och placera HTC Rhyme i dockan.

HTC Rhyme startar automatiskt Bluetooth och växlar till Dockningsläge .

2. Om du blir tillfrågad anger du hur du vill använda dockan för ljud.
I Dockningsläge kan du:
Spela musik
  • Trycka på uppspelningsknapparna för att styra uppspelning av musik.
  • Trycka på albumomslaget för att öppna musikbiblioteket.
  • Trycka på för att justera mediavolymen.
Visa klockslag och väderinformation.
  • Tryck på klockwidgeten för att öppna programmet Klockan där du kan ställa in alarm eller visa vad klockan är på en annan ort.
  • Tryck på väderinformationen för att öppna programmet Väder där du kan kontrollera prognosen för de närmaste dagarna.
Spela upp ett bildspel
Tryck på Fotoram om du vill visa bilderna på lagringskortet som ett bildspel.
Få tillgång till program
  • Tryck på genvägsikonerna längst ned på skärmen för att öppna program som Kalender.

Om du vill anpassa genvägarna trycker du och håller ned en programikon och väljer sedan ett nytt program. (Alternativt kan du trycka på och sedan på Genvägar. )

• Tryck och välj programmet som ska öppnas.
Dämpa skärmbelysningen
Tryck på knappen .
Ändra dockningsinställningar
Tryck på och sedan på Inställningar.
För att avsluta Dockningsläge trycker du på eller tar bort HTC Rhyme från dockan.