Använda HTC Rhyme Charm

Sitter du i möte eller äter middag men väntar samtal eller meddelande? Använd Charm som medföljde telefonen för att se direkt och diskret när det kommer.

Anslut Charms sladd till 3,5 mm-headsetjacket på telefonen och låt Charm hänga utanpå väskan. Den lyser när du får ett samtal, meddelande eller röstmeddelande. Nu behöver du inte rota runt i väskan för att hitta telefonen när den ringer.

Välja när mobilprydnaden ska lysa

Ställ in mobilprydnaden så att den lyser när du får ett samtal, meddelande eller röstmeddelande.
  1. På startsidan trycker du på och trycker på Inställningar > Mobilprydnad.
  2. Välj när du vill att mobilprydnaden ska lysa.