Startsida

Startsidan är den plats där du gör HTC Rhyme till din egen. Där finns widgeten Genvägar och klocka som innehåller genvägar till dina favoritprogram, samt visar tid och väder på din ort. Du kan också lägga till dina favoritprogram, genvägar, mappar och widgetar så att de alltid bara är inom en trycknings avstånd. Läs mer om detta under Personanpassa.

Utökad Startsida

Då du börjar göra fler saker med HTC Rhyme kanske du tycker att startsidan inte räcker till. Inga problem. Du kan använda upp till sex extra skärmar. Det borde vara tillräckligt.
För fingret horisontalt till vänster eller höger så kommer du att upptäcka fler utrymmen för att lägga till ikoner, widgets med mera.
Tryck på för att återgå till huvuddelen av startsidan (dvs. startsideskärmen i mitten).

Använda Hoppvy

• För att hoppa direkt till önskad skärm trycker du på eller klämmer ihop skärmen som visar hoppvyn. Den visar alla sju startsidor som miniatyrer. Tryck bara på önskad sida så hamnar du där.
  • I Hoppvy kan du trycka på om det finns utrymme för att lägga till en ny sida. En tom startsida som du kan börja anpassa visas.