Kåpan på baksidan

Ta bort locket på baksidan

Ta bort locket på baksidan så kommer du åt SIM-kortplatsen och minneskortplatsen.
Viktigt: Var noga med att alltid stänga av HTC Rhyme innan du tar bort kåpan på baksidan.
  1. Håll HTC Rhyme i ett stadigt grepp med framsidan vänd nedåt.
  2. Tryck på det bakre locket med tummarna för att låsa upp det.
  3. Använd fingret för att lyfta upp den bakre panelen från undersidan för att ta bort den.

Sätta tillbaka locket på baksidan

Viktigt: Telefonens antenner sitter under kåpan på baksidan. För att få bäst signalmottagning för samtal, dataanslutning och GPS-navigering måste kåpan på baksidan sitta ordentligt fast i telefonen.
  1. Rikta in flikarna under det bakre locket med skårorna på telefonens sida.
  2. Tryck ned det bakre locket med tummarna och tryck sedan på det tills det låses på plats.
    Ett klick hörs när kåpan på baksidan låser på plats.