Installera en uppdatering
Inställningar & tjänster

Installera en uppdatering

När du ser meddelande om en tillgänglig programuppdatering kan du göra uppdateringen direkt. Alternativt kan du avböja meddelandet och uppdatera någon annan gång. Telefonen påminner dig igen om några dagar.
Viktigt: Har du förberett telefonen och datorn för uppdateringen? Om inte, se Förbereda inför en programuppdatering för information om vad du ska kontrollera och förbereda.
  1. Anslut telefonen till datorn.
  2. Öppna programmet Zune (eller Windows Phone 7 Anslutning för Mac ) om det inte öppnas automatiskt.
  3. Klicka på Uppdatera nu (eller Installera uppdateringar).
  4. Var noga med att hålla telefonen ansluten till datorn tills du ser ett meddelande om att uppdateringen har slutförts.

Ställa in rätt datum och tid

Om du har problem med att installera en programuppdatering kanske telefonen inte är inställd på korrekt datum och tid. I de flesta fall ställs datum och tid in automatiskt. Men om det inte är det kan du ställa in det manuellt.
  1. Koppla från telefonen från datorn.
  2. På startsidan trycker du på .
  3. Tryck på Inställningar > datum + tid.
  4. Stäng av Ange automatiskt.
  5. Ställa in korrekt tidszon, datum och tid
  6. Anslut telefonen till datorn igen och försök att installera uppdateringen igen.

*Skriv in din kommentar här …
htc-radar