Hur du hämtar och installerar uppdateringar

Programuppdateringar blir tillgängliga med jämna mellanrum. Telefonen kan söka efter uppdateringar och meddela dig när det finns en ny uppdatering.

Trots att telefonen meddelar dig "over the air" (via telefonens Internetanslutning) när en uppdatering finns tillgänglig att hämta, genomförs inte den faktiska programuppdateringen på det sättet. Du måste ansluta telefonen till din dator för att hämta och installera en uppdatering.

Ange anslutningstyp att använda för att söka efter uppdateringar

Kontrollera om telefonen är inställd på att meddela dig om nya uppdateringar. Välj också vilken anslutningstyp du vill använda för att söka efter uppdateringar.
  1. På startsidan trycker du på .
  2. Tryck på Inställningar > telefonuppdatering.
  3. Kontrollera att kryssrutan Meddela mig när nya uppdateringar hittas är markerad.
  4. Välj om du vill tillåta att telefonens dataanslutning används för att söka efter uppdateringar. Om du inaktiverar användningen av dataanslutningen söker telefonen bara efter uppdateringar över Wi-Fi eller när den är ansluten till en dator.