Hantera appar och lagring

Kontrollera telefoninformation och lagring

Du kan visa olika informationer om telefonen som till exempel Windows Phone uppdateringsversion, tillgängligt lagringsutrymme, med mera.
  1. På startsidan trycker du på .
  2. Tryck på Inställningar > om. Du ser telefonens namn och modell samt totalt lagringsutrymme och tillgängligt lagringsutrymme.
  3. Tryck på mer information (eller mer info) för att se uppdateringsversion för Windows Phone och andra uppgifter.

Ändra appinställningar

I de flesta fall kan du ändra inställningarna för en app bara när du befinner dig i den appen. För vissa appar kan du ändra inställningar utan att behöva öppna apparna.
  1. På startsidan trycker du på .
  2. Tryck på Inställningar.
  3. Snärta åt vänster för att gå till program.
  4. Tryck på en app eller kategori för att se vilka inställningar som är tillgängliga och välj dina önskade inställningar.

Avinstallera ett program

Om du börjar få slut på lagringsutrymme kan du frigöra utrymme genom att avinstallera appar som du inte längre behöver eller sällan använder.

Om du tar bort en app försvinner den från telefonen. Eventuell information som appen innehöll tas också bort. Var försiktig med detta.

Viktigt: De flesta förinstallerade appar går inte att avinstallera.
  1. På startsidan trycker du på .
  2. Tryck på och håll in en app och tryck sedan på avinstallera.