Ändra ljudinställningar

Försätta telefonen i tyst läge

När du håller knappen VOLYM NER nedtryckt tills volymnivån når noll gör det att telefonen enbart vibrerar. Om du vill försätta telefonen i tyst läge med knappen VOLYM NER måste du stänga av vibration i inställningarna.
  1. På startsidan trycker du på .
  2. Tryck på Inställningar > ringsignaler + ljud.
  3. Tryck på Vibrera På/Av-knappen för att slå av vibration.

Välja meddelandeljud

Välj olika ljud för olika typer av meddelanden. Du kan använda olika ljud för inkommande text eller chattmeddelanden, röstbrevlåda och e-postmeddelanden.
  1. På startsidan trycker du på .
  2. Tryck på Inställningar > ringsignaler + ljud.
  3. Tryck på rutan för varje meddelandetyp och välj sedan ett ljud att tilldela det. Du kan även stänga av eller slå på meddelandeljud för påminnelser och åtgärder som knapptryckningar, kameraslutare, med mera.

Förbättra din ljudupplevelse

Få till den rätta surroundkänslan när du tittar på videor eller lyssnar på musik.
Obs!: Ljudförbättringar är inte tillgängliga när du använder ett Bluetooth-stereoheadset.
  1. På startsidan trycker du på .
  2. Tryck på Inställningar > ljudförbättraren.
  3. Under Ljud och Video väljer du en ljudförbättring som du vill använda (t.ex. SRS) för musik och video.
  4. Om du anslöt ett trådbundet headset eller en extern högtalare kan du välja mellan olika förinställda equalizerinställningar för att förbättra musiken. För video kan du välja 5.1-kanaligt surroundljud.
  5. Tryck på för att verkställa de nya inställningarna.