Aktivera batterisparfunktionen

När du aktiverar Batterisparfunktionen stänger telefonen automatiskt av vissa tjänster och funktioner som använder batteriet i bakgrunden.
  1. På startsidan trycker du på .
  2. Tryck på Inställningar > batterisparfunktion.
  3. Om du vill att Batterisparfunktionen ska aktiveras när batterinivån faller under 20% väljer du Aktivera alltid batterisparfunktionen när batteriet håller på att ta slut.
  4. Om du vill aktivera Batterisparfunktionen nu och lämna den på till nästa gång du laddar batteriet väljer du Aktivera batterisparfunktionen nu, till nästa laddning.