Uppmärksamma telefonfunktioner

När telefonen ringer eller under pågående samtal kan den känna av och automatiskt svara på dina åtgärder eller miljön. Gå till inställningarna för att lära dig vilka smarta funktioner telefonen har att erbjuda.
  1. På startsidan trycker du på .
  2. Tryck på Inställningar > uppmärksam telefon.
  3. Du hittar följande inställningar:
    Diskret ringning då samtal besvaras Sänker ringvolymen automatiskt när du håller i och tar upp telefonen.
    Fickläge Gör att telefonen ringer högre när den ligger i fickan eller väskan så att du inte missar samtal. När telefonen inte är i din ficka eller handväska, kommer den att ringa i den normala volym som du ställt in.
    Vrid för högtalare Aktiverar högtalaren automatiskt när du vrider på telefonen under pågående samtal.
    Vrid för att tysta ringsignalen Tystar ringsignalen automatiskt när du vrider telefonen.
    Om det är någon inställning du vill inaktivera avmarkerar du bara dess kryssruta.