Xbox LIVE i Spelnavet

Att spela spel på telefonen är ett nytt sätt att umgås. Med Xbox LIVE, Microsofts speltjänst kan du spela spel med dina vänner och använda din avatar och spelarprofil för att hålla koll på spelresultat och meriter online via Spelnavet.
Viktigt: Xbox LIVE eller Marketplace är inte tillgängliga i vissa länder eller regioner.
  1. På startsidan trycker du på Spel.
  2. För fingret åt vänster eller höger längs med skärmen för att visa tillgängliga spel.
    samling Visa alla Xbox LIVE och andra spel som du har i telefonen på samma ställe. Tryck på ett spel för att börja spela det. Du kan även hämta fler spel från Marketplace.
    Xbox LIVE spelarprofil Logga in på ditt Xbox LIVE-konto härifrån. Då kan du kontrollera och redigera din profil, visa spelresultat och personanpassa din avatar.
    inbjudningar Visa inbjudningar för att snabbt hoppa in och börja spela, hålla koll på meddelanden om turordning i ett turbaserat spel eller acceptera en knuff från en kompis att göra nästa drag.
    spotlight Läs om Xbox LIVE spelnyheter, tips och trender från Xbox LIVEs team.
Tips: Från Spelnavet kan du även ansluta till och utöka din spelupplevelse till datorn och din Xbox-konsol.