Vad ingår i Office-navet?
APPAR OCH FUNKTIONER

Vad ingår i Office-navet?

Microsoft Office Mobile inbegriper mobila versioner av Microsoft Office-appar. Du hittar dem i Office-navet?
  1. På startsidan trycker du på .
  2. Tryck på Office.
  3. Dra åt vänster eller höger längs med skärmen så visas dina dokument och annat material.
    anteckningar

Visa, öppna, sök och redigera anteckningar med OneNote Mobile. Använd dina anteckningar för att hålla reda på vad som händer hemma, på jobbet eller i skolan när du är i farten.

dokument

Sök, öppna eller skapa Excel, PowerPoint och Word-dokument. Dokument som du nyligen sparat (t.ex. från ett e-postmeddelande) visas också här.

platser

Kom åt dina Office-dokument som är lagrade online, t.ex. i SkyDrive, en Microsoft SharePoint-sajt eller Office 365-sajten.

Vilka sorters filer kan öppnas i Office Mobile?

Office Mobile-app Filformat
OneNote Mobile .one
Word Mobile .doc, .docx, .dot, .dotx, .dotm, .docm .txt, .rtf
Excel Mobile .xls, .xlsx, .xlt, .xltx, .xlsm, .xltm
PowerPoint Mobile .ppt, .pptx, .pps, .ppsx, .pptm, .ppsm

*Skriv in din kommentar här …
htc-radar