Läsa nyhetsflöden
APPAR OCH FUNKTIONER

Läsa nyhetsflöden

Halka inte efter och fastna inte i gårdagens nyheter. Använd HTC Hub för att prenumerera på nyhetsflöden med senaste nytt, sport, de populäraste bloggarna, med mera.

Prenumerera på nyhetskanaler

1. På startsidan trycker du på .
  2. Tryck på HTC Hub.
  3. För fingret åt vänster eller höger tills listan med nyheter skanaler du prenumererar på visas.
  4. För att prenumerera och lägga till en nyhetskanal trycker du på .
  5. Du kan:
    • Trycka på en kategori som t.ex. Bloggar eller Underhållning, och sedan välja en eller flera kanaler att prenumerera på. När du har valt färdigt trycker du två gånger på för att återgå till listan över kanaler du prenumererar på.

• Tryck på för att söka efter ett specifikt nyckelord eller en flödes-URL. Markera en eller flera kanaler att prenumerera på och tryck på .

Läsa en artikel

1. Tryck på en nyhetskanal du prenumererar på för att visa artiklar från den kanalen eller tryck på Alla objekt för att visa artiklar från alla nyhetskanaler du prenumererar på.
  2. Tryck på artikeln som du vill läsa.
  3. Medan du läser sammanfattningen kan du:
    Tryck För att
    Gå till webbsidan där artikeln är publicerad för att läsa hela artikeln.
    Dela länken till artikeln från de tillgängliga alternativen.
    Gå till föregående eller nästa artikel

Vill du ha relatidsuppdateringar av en nyhetskanal du prenumererar på?

Fäst då bara en nål för din favoritnyhetskanal på startsidan.
I listan över nyhetskanaler du prenumererar på trycker du och håller ned önskad kanal och trycker på fäst på startsidan.
En animerad platta för din favoritkanal läggs till på startsidan och visar rubrikerna för de senaste artiklarna.

Avbryt prenumeration på nyhetskanaler

• För att avbryta prenumerationen på en enda nyhetskanal trycker du och håller ned kanalen och trycker på avbryt.
  • Om du vill avbryta prenumerationen på flera kanaler trycker du på > avbryt.

*Skriv in din kommentar här …
htc-radar