Kontrollera väder

Ska jag ta med ett paraply idag? I HTC Hub kan du kolla hur vädret är innan du går utanför dörren.
  1. På startsidan trycker du på .
  2. Tryck på HTC Hub.

Väderklockan som visar vädret på din nuvarande plats. Det finns även en lista över andra städer och deras väderförhållanden.

3. Tryck på väderklockan för att öppna väderskärmen där du tydligare kan se mer utförliga väderprognoser för platsen där du befinner dig. Alternativt en annan stad för att kolla in väderprognosen.
  4. På väderskärmen trycker du på ikonerna
Tips:
  • För att uppdatera väderinformationen på skärmen trycker du på > uppdatera.
  • Ser du inte väderprognosen för din aktuella position? Återvänd till startsidan och gå till Inställningar > position för att kontrollera om Positioneringstjänster är aktiverat.

Lägga till en ort

1. På väderklockskärmen i HTC Hub rullar du nedåt i listan för att kontrollera vilka orter du redan har lagt till.
  2. Lägg till en ny ort genom att trycka på .
  3. Ange namnet på en ort eller ett land.

Medan du skriver visas en lista över möjliga platser baserat på bokstäverna du angav.

4. Tryck på den ort som du vill lägga till.

Ändra ordningen på orter

1. På skärmen med väderklockan i HTC Hub trycker du på > redigera.
  2. Tryck på och håll in vid slutet av det objekt du vill flytta.
  3. När den valda orten är markerad drar du den till önskat ställe i listan.
  4. Tryck på klart.

Ta bort orter

1. På skärmen med väderklockan i HTC Hub trycker du på > redigera.
  2. Tryck på varje ort som du vill ta bort.
  3. Tryck på klart för att ta bort dem.

Ändra temperaturskala och andra inställningar

1. I HTC Hub trycker du på väderklockan för att öppna väderskärmen.
  2. Tryck på > inställningar.
  3. Under Temperaturskala väljer du Fahrenheit eller Celsius.
  4. Slå på eller av ljudeffekter för väder och andra alternativ.
  5. Tryck på för att verkställa de nya inställningarna.