Vad är HTC Hub?

HTC Hub är rätt plats för att kolla väderprognoser, aktiekurser och nyheter. Det är även rätt ställe att se efter vilka gratisappar från HTC du kan ladda ned från Windows Marketplace.

Du hittar gratisappar av alla slag, från vardagsverktyg till spel och underhållning för att fördriva tiden. Besök HTC Hub då och då för att kontrollera nya tillägg och uppdateringar.

Ladda ned en app i HTC Hub

1. På startsidan trycker du på > HTC Hub.
  2. För fingret åt vänster eller höger tills du ser aktuella appar.
  3. Om du inte ser en app du gillar trycker du på Hämta fler. På nästa skärm för du fingret åt vänster eller höger för att se vilka andra appar och spel som finns att hämta.
  4. Tryck på en app för att visa information.
  5. När du visar informationen för du fingret åt vänster eller höger för att visa mer information som recensioner, skärmbilder och relaterade appar.
  6. Beroende på vilken typ av app du valt (gratis eller betalversion) kan du hämta och installera den gratis, testa den eller köpa den.

Du kan även dela länken och tipsa dina vänner om appen.