Skapa en ny uppgift

Uppgifter visas i din kalender och bredvid dina avtalade tider.
Viktigt: Du kan enbart skapa uppgifter i Windows Live och Outlook (Exchange ActiveSync)-konton.
  1. I appen Kalender sveper du åt vänster eller höger för att gå till listan uppgifter.
  2. Tryck på .
  3. Om du har fler än en kalender väljer du en kalender där du vill lägga till din uppgift.
  4. Fyll i information om uppgiften. t.ex. rubrik, förfallodatum, osv.
  5. Ställ in en påminnelse genom att aktivera Påminnelse och välj sedan datum och tid.
  6. Tryck på för att spara.
Om du har angett ett förfallodatum syns uppgiften i agenda-vy för detta datum. Du ser även uppgiften i dag-vyn för det inställda påminnelsedatum och -tiden.