Det här kan du göra i Kalender
APPAR OCH FUNKTIONER

Det här kan du göra i Kalender

Missa aldrig mer ett viktigt datum. Du kan synkronisera dina befintliga kalendrar från dina e-postkonton till telefonen och visa dem i appen Kalender. Du kan också lägga till nya avtalade tider, skapa en uppgiftslista och besvara inbjudningar som folk skickar till dig.
  • När du har konfigurerat dina e-postkonton som Windows Live, Outlook (Exchange ActiveSync) och Google synkroniseras de kalendrar som är associerade med dina konton till din telefon.

Om du inte har konfigurerat dina e-postkonton, se E-post för att lära dig hur man lägger till dem till telefonen.

När du skapar nya avtalade tider i telefonen synkroniseras de till kalendrarna i dina konton.

• Om du har konfigurerat ett Facebook-konto visas dina Facebook-händelser i appen Kalender. Du kan bara visa, inte skapa eller redigera Facebook-händelser i telefonen.

*Skriv in din kommentar här …
htc-radar