Få vägbeskrivning till ett footprint

Få vägbeskrivning för att komma till en plats som lagrats i ett footprint.
  1. I appen Locations trycker du på för att hitta och ställa in din aktuella position.
  2. För fingret åt vänster eller höger för att visa dina footprints.
  3. Bläddra igenom senaste footprints, välj från footprints-kategorierna eller sök efter ett footprint.
  4. När du ser önskat footprint trycker du på det.
  5. För en vägbeskrivning, tryck på . En körrutt till ditt mål från din aktuella position visas då tecknad på kartan.
  6. Tryck på om du vill ha en vägbeskrivning för gång. Tryck på för att byta tillbaka till vägbeskrivning för körning.
  7. Om kartan inte roteras när du flyttar dig trycker du på kompassen . Kartan justeras och passas då automatiskt till den riktning du är vänd åt.
  8. Tryck på för att visa vägbeskrivningslistan. Du växlar tillbaka till kartan genom att trycka på .
Tips: När du visar en rutt på kartan kan du ändra kartan till satellitvy genom att trycka på > visa. Tryck på dessa igen för att ändra tillbaka till kartvy.