Lägga till en plats som ett footprint

Viktigt: Innan du börjar ska du kontrollera att telefonens Internetanslutning och positioneringstjänsten är aktiverade.
  1. På startsidan trycker du på .
  2. Tryck på Locations.

I appen Locations anger pricken mitt på kartan din aktuella position.

Tips: För att få appen att hitta din position igen och visa den på kartan trycker du på .
  3. Tryck på för att skapa ett nytt footprint.
  4. På skärmen nya footprints trycker du på kartbilden och använder sedan kameran för att ta ett foto av din position.
  5. Använd den upptäckta positionens namn och adress eller redigera dem.
  6. Du kan även:
    • Välja en kategori för din plats.
    • Spara ett röstmemo och lagra det i ditt footprint.
    • Tryck på mer information för att lägga till mer information som telefonnummer, webbplatsadress, med mera.
  7. Tryck på för att spara ditt footprint.