Få en vägbeskrivning

Få detaljerade väganvisningar till din destination. När du visar en vägbeskrivning i Kartor visas det totala avståndet och en uppskattning av restiden för att underlätta planeringen.
Viktigt: Vissa funktioner, som sväng för sväng-anvisningar, är inte tillgängliga i vissa länder eller regioner.
  1. Medan en karta visas trycker du på .
  2. Använd din nuvarande plats som utgångspunkt, eller ange en annan plats i fältet Start. I fältet Slut anger du destinationen.

I de här fälten kan du ange:

• en adress
    • en restaurang, butik eller annat företagsnamn
    Kartor visar sedan en tvådelad skärm, med karta innehållande planerad rutt längst upp, och vägbeskrivningen längst ned.
  3. Tryck på för att visa körningsanvisningar eller tryck på för gånganvisningar.

När du rullar igenom punkterna i vägbeskrivningen uppdateras kartan för att visa riktningen.

4. Kartor meddelar automatiskt nästa sväng eller riktning när du är på väg mot den. Om du vill lyssna på röstanvisningar före svängen eller riktningen trycker du bara på det i listan. (Om du kör, låt någon av passagerarna göra detta åt dig.)
  5. När du har nått målet trycker du på det för att visa platsinformationen.
Tips: Medan du visar anvisningar trycker du på för att visa kartan i helskärmsläge så att du kan se rutten och panorera på kartan. Om du vill se listan med anvisningar igen trycker du på > vägbeskrivningslista.