Slå på lokaliseringstjänster

Du kan välja att aktivera positioneringstjänster och tillåta att appar kan använda din platsinformation för en rikare upplevelse. Du kan till exempel lagra din GPS-position på foton som du tar med appen Kamera. Och om du inte är säker på var du befinner dig kan Bing Kartor hitta och visa din position.
  1. På startsidan trycker du på .
  2. Tryck på Inställningar > position.
  3. Tryck på knappen Positioneringstjänster På/Av för att aktivera dem.
Appar som du aktiverar platstjänster för kan nu komma åt din aktuella plats.