Öppna och navigera på webbsidor
APPAR OCH FUNKTIONER

Öppna och navigera på webbsidor

Internet Explorer Mobile gör det lätt att surfa på nätet när du är på språng. Om du använder flikar kan du öppna flera webbsidor och enkelt växla mellan dem.

Öppna en webbsida

1. På startsidan trycker du på Internet Explorer.
  2. Tryck på adressfältet och ange en webbadress. I takt med att du skriver ger Internet Explorer möjliga förslag.
  3. Om sajten du söker visas trycker du på den. Alternativt kan du trycka på på tangentbordet på skärmen.

Använda flikar för att öppna flera webbsidor

Du kan öppna upp till sex separata webbläsarfönster (kallas "flikar" i Internet Explorer) samtidigt. Med flikar kan du enkelt hoppa mellan sajter.
  1. I Internet Explorer trycker du på > flikar.
  2. Tryck på för att öppna en ny flik. En tom webbläsarskärm öppnas.
  3. På den nya webbläsarskärmen går du till önskad webbplats.

Växla mellan flikar

1. I Internet Explorer trycker du på > flikar.
  2. Tryck på den miniatyr som visar den webbplats du vill öppna.

Om du inte längre vill visa en webbplats stänger du fliken genom att trycka på .

Dela en länk

När du hittar en webbplats du gillar kan du enkelt tipsa dina vänner genom att dela länken till den. Skicka länken som SMS eller i ett e-postmeddelande. Eller lägg upp den i dina sociala nätverk.
  1. Medan du visar webbplatsen i Internet Explorer trycker du på > dela sida.
  2. Välj hur du vill dela länken.

Om du väljer att dela länken i dina sociala nätverk, skriv meddelandet, välj sedan vilka nätverk du vill lägga upp det i, och tryck på .

*Skriv in din kommentar här …
htc-radar