Söka på nätet

Tryck på telefonens sökknapp för att söka på nätet med hjälp av Bing.
Obs!: Vissa webbsökningsfunktioner kanske inte är tillgängliga i vissa länder.
  1. Tryck på . Bing-sökskärmen öppnas.
  2. Tryck i sökrutan, ange det som du vill söka efter och tryck sedan på på tangentbordet.
  3. Dra fingret åt vänster eller höger längs skärmen för att begränsa eller utöka sökresultaten till webb, lokala eller bilder.
    Tips: Under webb-resultaten rullar du uppåt eller nedåt för att visa olika sorters resultat, t.ex. nyheter, relaterade sökningar, appar, produkter, flyginformation och så vidare. Vilka typer av resultat som visas beror på vad du har angivit och sökt efter.