Konfigurera trådlös synkronisering

Om du inte vill ansluta telefonen fysiskt till datorn varje gång du vill synkronisera kan du konfigurera telefonen för att automatiskt synkronisera med datorn över ditt hemma Wi-Fi-nätverk.
Viktigt: Trådlös synkronisering stöds inte på arbetsplats Wi-Fi-nätverk.
  1. Anslut telefonen till datorn med den medföljande USB-kabeln.
  2. I programmet Zune klickar du på Inställningar > Telefon > Synka trådlöst.
  3. Följ anvisningarna på skärmen i programmet Zune.
Filerna i datorn synkas automatiskt med telefonen trådlöst när:
  • Telefonens batteriet är laddat till minst medelhög nivå och telefonen är ansluten till den medföljande strömadaptern (dvs. din telefon måste vara ansluten till väggladdaren och inte ansluten till datorn).
  • Du interagerar inte med telefonen. Du pekar till exempel inte på något på skärmen, bakgrundsbelysningen är av, och varken musik eller videor spelas upp.

Det kan ta upp till 15 minuter innan trådlös synkronisering börjar, och det går inte att manuellt tvinga det att ske. För mer information om trådlös synkronisering, besök Zune.net.