Synkronisera bilder, musik och videor

När du har konfigurerat Zune i datorn väljer du vad du vill synkronisera med telefonen.
Viktigt: Om du inte har musik, videor eller poddsändningar i datorn än skaffar du dem från Marketplace.
  1. Anslut telefonen till datorn med den medföljande USB-kabeln.

Zune öppnas automatiskt i datorn om du inte redan har öppnat det.

2. Längst upp på Zune-skärmen klickar du på mina spel.
  3. Leta rätt på objektet du vill synkronisera. Du kan:
    • Klicka på en kategori (musik, videor, bilder eller poddsändningar) och bläddra tills du hittar objektet du vill synkronisera med telefonen (som en låt, ett album, en artist, en spelningslista, en genre osv.).
    • I sökrutan anger du vad du letar efter (t.ex. en låttitel eller ett artistnamn). I sökresultaten klickar du på önskat objekt.
  4. Dra objektet till telefonikonen längst ned till vänster på skärmen.
Tips: Om du har tagit foton och videor med telefonen kopieras de automatiskt till datorn när du har synkroniserat med programmet Zune.

Ändra synkroniseringsalternativ

Om du vill ha mer kontroll över vad som synkroniseras mellan telefonen och datorn kan du experimentera med synkalternativen i programmet Zune. Om du exempelvis inte vill dra enstaka låtar, artister eller album till telefonikonen kan du konfigurera programmet Zune att automatiskt synkronisera all musik i datorn med telefonen (i mån av utrymme).
  1. I programmet Zune klickar du på Inställningar > Telefon > Synkalternativ.
  2. Klicka på objekten som du vill ändra (t.ex. i avsnittet Musik klickar du på Alla) och sedan på OK.