Installera och konfigurera programmet Zune

I de flesta fall blir du ombedd att installera Zune första gången du ansluter telefonen till datorn. Om du inte blir ombedd hämtar du programvaran från nätet och installerar den i datorn.
  1. I datorns webbläsare går du till Zune download page och klickar på nedladdningsknappen. Följ anvisningarna för att hämta och installera.
  2. När du är färdig med programinstallationen ansluter du telefonen till datorn med den medföljande USB-kabeln. Zune öppnar datorn automatiskt.
  3. Vänta tills Zune känner igen din telefon och sedan följer anvisningarna på skärmen för att konfigurera den.
Obs!: Zune går inte att installera eller använda på en Mac. Om du använder en Mac-dator måste du använda Windows Phone 7 Anslutning för Mac för att synkronisera multimediafiler mellan telefonen och datorn och hämta tillgängliga telefonuppdateringar. Gå till Windows Phone 7 Anslutning för Mac hämtningssida.