Varför behöver jag programmet Zune?

Installera programmet Zune i datorn för att utnyttja din telefon optimalt.

Här är de tre främsta skälen till varför du bör installera programmet Zune:

• För att ladda ned material (t.ex. musik, videor, filmer, TV-program, poddsändningar, appar och spel) från Zune Marketplace till din dator.
  • För att synkronisera mellan din dator och din telefon. Det inkluderar bilderna, musiken, videorna, filmerna, TV-programmen och poddsändningarna i din dator som du vill kopiera till din telefon. Det inkluderar dessutom de bilder och videor du tagit med telefonen som du vill kopiera till din dator.
  • För att uppdatera telefonens programvara (för nya funktioner, prestandaförbättringar osv.).
Tips: Det finns flera andra saker du kan göra med programmet Zune. Du kan till exempel använda det för att rippa ljud-CD, importera ett iTunes-bibliotek och ta reda på vilken musik dina vänner lyssnar på. För mer info, besök Zune.net.