Dela media i ditt hemnätverk

Dela bilder, videor och musik i en större grupp vänner är inga problem för ditt hemnätverk.

Om du har ett digitalt hemnätverk med DLNA-anslutningsmöjlighet kan du ansluta telefonen till nätverket med Wi-Fi och:

• Visa tagna foton och video på en stor TV-apparat.
  • Strömma musik från telefonen till dina hi-fi-högtalare.
  • Dela media trådlöst till din dator.
  • Om det finns en mediaserver i nätverket kan du komma åt dess mediainnehåll från telefonen och spela upp det.
Obs!:
  • Information om hur du konfigurerar DLNA bör finnas i dokumentationen som medföljde dina apparater.
  • Mer information om DLNA hittar du på www.dlna.org.