Några användbara saker att veta

Varför blir jag ombedd att logga in på mitt konto igen?

Efter en viss tid (cirka 20 minuter) blir du ombedd att logga in igen på ditt HTC Watch-konto innan du kan fortsätta att hyra eller köpa videor eller komma åt vissa inställningar. Det görs av säkerhetsskäl, för att försäkra oss om att det fortfarande är du och att du bekräftar att det är ditt konto.

Hur länge kan jag hyra en video?

Beroende på studions villkor är hyrperioden på antingen 24 eller 48 timmar, med start från den första visningen.

Om du inte tittar på videon direkt, har du upp till 30 dagar på dig innan hyrperioden går ut.

Kan jag redigera min kreditkortsinformation eller lägga till ett andra kreditkort?

Du kan bara använda ett kort för dina inköp. Kortnumret kan inte redigeras.

I HTC Watch kan du bara lägga till ett enda kredit- eller betalkort och det gör du första gången du köper eller hyr en video. När du har angett och sparat kortinformationen kan du ändra informationen, men inte kortnumret. Om du vill använda ett annat kredit- eller betalkort för betalningarna måste du radera din aktuella kortinformation och sedan lägga till ett nytt kort.

Varför låter inte HTC Watch mig ta bort en enhet och lägga till en ny?

Det går bara att ta bort en enhet var 120 dag.

Kan jag ta bort mitt HTC Watch-konto från min enhet och hur?

Du kan ta bort ditt konto, men då återställs appen HTC Watch och alla hyrlicenser tas bort. Du måste då köpa alla videor du hyrt en gång till.
Viktigt: Innan du tar bort ditt konto ska du kontrollera och försäkra dig om att du inte har några hyrda objekt som inte har utlöpt.
  1. I HTC Watch trycker du på > inställningar.
  2. Om du blir ombedd att logga in på ditt konto igen anger du lösenordet och trycker på .
  3. Tryck på ta bort konto.