Kontrollera eller ändra inställningar

I HTC Watch trycker du på > inställningar.
konto Ändra dina kontoinställningar.
mina köp Kontrollera din inköpshistorik.
betalningsmetoder Redigera din kreditkorts- eller betalkortsinformation.
enhetshantering

Om du börjar titta på en video samtidigt som den laddas ned läggs din HTC-enhet till automatiskt till ditt HTC Watch-konto. Om du äger fler än en HTC-enhet som har tillgång till HTC Watch, kan du titta på videor på upp till fem enheter.

Tryck på ta bort om du vill koppla ifrån och ta bort en HTC-enhet från ditt konto.

Sortera videor efter Välj om du vill ordna videorna i biblioteket efter senaste inköp, visningsdatum eller titel.
kontrollera affärsregion igen

Om du reser till en annan region kan du göra så att programmet hittar din plats igen för att fastställa videoaffärens region varifrån du kan hyra eller köpa videor.

När du har bekräftat din region vid första inköpstillfället kan den inte ändras.