Hyra eller köpa en video

Din faktureringsinformation lagras i ditt HTC Watch-konto så att du inte behöver ange den varje gång du hyr eller köper något.
  1. Medan du visar sammanfattningen av en video trycker du på för att hyra eller för att köpa videon.
  2. Tryck på lägg till en betalningsmetod.
  3. Om det här är första gången du hyr eller köper trycker du på Lägg till ett betalningskort och anger sedan dina kreditkortsuppgifter och faktureringsadress.
    Viktigt: Kom ihåg att använda ett kreditkort som är registrerat i samma region som det som är associerat med ditt HTC Watch-konto.

När du har angett dina kortdetaljer trycker du på .

4. Tryck på kortbetalning och bekräfta sedan hyrningen eller inköpet.
Telefonen börjar då hämta videon. Du kan öppna ditt bibliotek för att kontrollera hämtningsförlopp och titta på videon.
Obs!: Om du går ur programmet HTC Watch medan hämtningen pågår kommer hämtningen att pausas. Den återupptas när du återgår till HTC Watch igen.