Bläddra i videoaffärens val

Utforska katalogen efter föremål i HTC Watch videoaffär. Bläddra i TV-shower och filmer som är tillgängliga att hyra eller köpa. Du kan också se trailers för valda videor.
  1. I HTC Watch kan du välja från vårt aktuella videourval eller bläddra efter kategori.
    Tips: För att göra en snabbsökning trycker du på och anger sedan en titel, en skådespelare eller regissör som du vill söka efter.
  2. Tryck på en video för att se en sammanfattning.
Hyr eller köp när du är klar.

Visa en trailer

Om du ser ikonen medan du visar sammanfattningen av en video, betyder det att det finns en trailer tillgänglig för den videon. Tryck på den för att visa trailern.