Om HTC Watch
APPAR OCH FUNKTIONER

Om HTC Watch

Med onlinevideotjänsten HTC Watch kan du se de senaste filmtrailerna, storfilmerna från Hollywood och populära TV-program.
Skapa ditt HTC Watch-konto så att du kan:
  • Hyra eller köpa videor online, t.ex. filmer och tv-program.
  • Du kan visa videor som du har köpt på upp till fem HTC Windows Phone och Android-enheter som har åtkomst till HTC Watch med samma konto.
Obs!:
  • Till att börja med kan du endast titta på filmtrailer. Uthyrnings- och köptjänster kommer efter hand att bli tillgängliga över hela världen. Håll dig informerad.
  • Du kan bara visa en hyrd video på den HTC-enhet där du visade videofilmen för första gången.

*Skriv in din kommentar här …
htc-radar